Skriv ut

LarsH

Posted in Bandet

Lars HäggströmHar du någonsin hört berättas om de sagor där människor helt plötsligt råkar bli artist. Här är en av dessa historier, och en sann sådan också. Lars H - eller Lars Häggström - som hans fullständiga namn är, var en familjefar från en liten by i norra Sverige, som plötsligt befann sig i en mycket speciell situation där han upptäcktes som artist. Från den stunden började allt hända snabbt.

Lars H släppte sitt första album under 2007 - "For all time", och därifrån fick han förmånen att göra några stora festivalspelningar i norra Sverige. Han fick sällskap av ett band med några av de finaste musikerna i norra Sverige, bland annat producent Nils Johansson (Ballerina studio - Ballerina.nu) och Ulph Johansson, gitarrist.

Lars är verkligen en artist av idag, en familjekille med tro, näringslivsorienterad, och hårt arbetande, han levererar - med passion för musik och kontakt på scen. Bredvid sin musik - sätter han alltid sin familj och nära och kära först.

Nu är Lars H en del av EposMD management och söker för framtida samarbeten med skivbolag och arrangörer för att nå ut med hans nya låtar.

Larsh

Lars H bär Specsavers sunglasses  www.specsavers.se
Lars H har kläder från Häggströms 1922
Lars H är representerad av Epos MD - www.eposmd.com
Lars H myspace: www.myspace.com/larshaggstrom

Kontakt

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bokning: Här

Sponsorer

Specsavers sunglasses:
 www.specsavers.se

Dresses from:
 Häggströms 1922

Represented by Epos MD:
 www.eposmd.com

Logga in